Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě

Přihlášení

Zápis výboru 2018.02.05

1. Kontrola úkolů u minulého jednání
VH 2018 splněno
2. Volba místopředsedy: Ing. František Konečný přijal kandidaturu na místopředsedu oblasti a byl zvolen všemi členy výboru.
3. Zhodnocení valné hromady 2018
VH 2018 se uskutečnila 17.1.2018 v Clarion Congress Hotelu České Budějovice za účasti 157 autorizovaných osob. Bylo zvolen nový 9členný výbor (viz zápis 17.1.2018) a 11 delegátů na shromáždění delegátů. Dokumenty z VH byly odeslány do kanceláře ČKAIT Praha. Předseda poděkoval členům výboru, kteří organizačně zajistili hladký průběh jednání a všem členů komisí. Výbor vyhodnotil příspěvky z diskuze jak hostů, tak členů. Závěry zahrne do činnosti oblasti. Na písemný dotaz Ing. Kocmicha (upozornění na chybu v PROFESISU) písemně zodpověděla Ing. Hejduková, vedoucí informačního střediska ČKAIT.
Výbor kladně hodnotí i propagační činnost partnerů v předsálí jednací místnosti.
4. Plán práce
Byl zveřejněn ve Zpravodaji č.1/2018 a na webové stránce ČKAIT. Akce jsou zajištěny.
23.2.2018 Ples stavbařů: v KD Metropol České Budějovice, schválená spoluúčast na organizaci a zajištěna propagace ČKAIT.
Dřevostavby Volyně 2018: OK ČKAIT je spoluorganizátorem konference a zajistí přednášející: Ing. Němec, Ing. Šubrt, HZS plk. Ing.Brabec.
5. Různé
- Předseda oblasti poděkoval Ing. Janu Maškovi, bývalému členu výboru, za dosavadní činnosti. Výbor schvaluje věcný dar do výše 500 Kč.
- Unie mostařů: výbor souhlasí s ústní dohodou s předsedou jihočeské unie Ing. Pumprem na společné organizaci akcí v rámci CŽV v oblastech: exkurze, semináře k dopravním stavbám, legislativa.
- Předseda písemně informoval vedení Hornorakouské komory o svém znovuzvolení do funkce předsedy oblasti.
- Změna volebního řádu ČKAIT – členové výboru navrhli v návaznosti na valné hromady zjednodušení volebního řádu. Předseda tuto problematiku projedná v představenstvu.
- Cena ČKAIT: předseda připomíná hlasování veřejnosti.
- Výbor souhlasí s návrhem oblasti udělit titul „Čestný člen“ Ing. Bohumilu Kujalovi, následně předložit tento návrh představenstvu.
- Ing. Lukeš: diskutoval podmínky předkládaných smluv některými objednateli ve vztahu na vysoké sankce při chybách v rozpočtu.
- Ing. Hladík informuje, že byl jmenován členem zkušební komise pro státní zkoušky na VŠTE Č.Budějovice
- Byl odeslán informační článek o konání naší VH s foto nových členů výboru do Z+i.