Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě

Přihlášení

Zápis z jednání výboru - 1/2015

Zápis z jednání výboru OK ČKAIT Liberec konané dne 12. 1. 2015 od 16:00 h

Přítomni členové výboru OK ČKAIT (viz prezenční listina) a členové výboru OP ČSSI (Ing. Pech, Ing. Sedlický).
Program OK ČKAIT – informace předsedy Ing. K. Urbana:
  • ve středu 14. 1. 2015 bude provedena na OK kontrola činnosti a hospodaření OK, kterou provede člen Dozorčí rady ČKAIT Ing. Martin Šafařík za účasti člena dozorčí komise Ing. Vladimíra Moce, předsedy OK Ing. Urbana a tajemnice OK pí Pavlů.
  • příprava a organizace valné hromady je v plném proudu. Předán členům výboru ke kontrole hlasovací lístek, který bude použit při hlasování nových členů do výboru obl. kanceláře Liberec. Členové proti tomuto nevznesli námitky.
    Z pozvaných hostů na VH omluvili svoji účast: místopředseda senátu PČR MUDr. P. Sobotka, hejtman Libereckého kraje Bc. Martin Půta, ekonomický mandatář ČKAIT Ing. L. Motyčka a oblastní manažer SPS p. F. Fiala.
  • na základě požadavku ředitele Komory ohledně připomínkování řádů Komory a Statutu Kanceláře Komory (obojí bude schvalováno na Shromáždění delegátů) byli požádáni členové výboru o spolupráci na připomínkách k těmto řádům do konce ledna 2015.
  • od ledna 2015 jsme jediným nájemcem pronajatých prostor OK, které vlastní podnik Fotografia Liberec.

Diskuse:
Ing. Bohumil Pech (předseda výboru ČSSI)
  • opětovně vyzval členy výboru ČKAIT ke spolupráci při vytváření příspěvků do připravovaného almanachu k 150. výročí ČSSI. Také pozval členy výboru ČKAIT na jednání vztahující se k této problematice, které se bude konat v úterý 13. 1. 2015 od 10:00 h v prostorách oblastní kanceláře ČKAIT.
Závěr:
  • příští porada se bude konat 23. 2. 2015 od 16:00 hodin.
  • k zápisu z minulé schůze nebyly vzneseny žádné připomínky.
Zapsala Alexandra Pavlů, tajemnice OK ČKAIT.