Větrání kuchyní
Pořadatel
Druh akce
seminář
Trvání
4 hodiny
Počet bodů
1.0
Archiv
Ne
Přednášející (jméno)
ČKAIT Zlín
Přednášející (pracoviště)
Tomáš Kott, ATREA s. r. o.
Hlavní odborné téma – program akce
Uvedení do problematiky větrání prostorů kuchyní.
Používaná návrhová norma VDI 2052 a nově připravovaná norma.
Kompletní systém pro větrání kuchyní se zakomponovanými výrobky ATREA včetně UV-C a samohasícího systému.
Příklady z praxe, koordinace.
Vzorové případy jak se to dělat nemá.
Systémy pro větrání restaurací (otevřené kuchyně a samostatné restaurace nebo jídelny).
Používaná návrhová norma VDI 2052 a nově připravovaná norma.
Kompletní systém pro větrání kuchyní se zakomponovanými výrobky ATREA včetně UV-C a samohasícího systému.
Příklady z praxe, koordinace.
Vzorové případy jak se to dělat nemá.
Systémy pro větrání restaurací (otevřené kuchyně a samostatné restaurace nebo jídelny).
Typ
B
Souhlas se zpoplatněním
ANO
Uvedení do problematiky větrání prostorů kuchyní.
Používaná návrhová norma VDI 2052 a nově připravovaná norma.
Kompletní systém pro větrání kuchyní se zakomponovanými výrobky ATREA včetně UV-C a samohasícího systému.
Systémy pro větrání restaurací (otevřené kuchyně a samostatné restaurace nebo jídelny).